preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Tučepi"

Uputa za projektni zadatak-Moja prva web stranica (izrada web stranice)

Dragi sedmaši, odmah ispod moje objave nalazi se prozor za vaše objave.

Nakon što ste se prijavili sa svojim školskim elektroničkim indentitetom u gornjem desnom uglu školske web-stranice, kliknite na Nova vijest te napišite svoju objavu, prema uputama iz virtualne učionice. 

Ovo je samo dio upute sa Loomena kojeg sam tu kopirala kako bi svi vidjeli što ću provjeravati pri vrednovanju (imate li sve elemente):

Vaša web stranica treba imati: uvod, uvodnu sličicu, sadržaj (smisleni tekst bez pravopisnih pogrešaka) i u njemu po koju sliku te mora imati barem jednu funkcionalnu poveznicu na neku drugu web stranicu.

Prilikom stavljanja slike, trebate znati da ona može biti maksimalno 500 px široka, a ako stavljate više manjih, možete ih smanjivati na 200 px širine da bi stale po dvije u redu. Smanjivanje slika može se odraditi prije, ali i za vrijeme postavljanja web stranice.

Uvodna slika neka bude širine 200 px.

Ukoliko koristite tekstove/slike drugih autora, obavezno ih navedite.


Moja prva web stranica_vježba za sedmaše

Moja budućnost

Autor: ĐANA ČOVIĆ, 6. 6. 2020.

Sigurna sam da svi mi  već sad razmišljamo o svojoj budućnosti. Danas ću vam ja reći nešto malo više o tome gdje se ja vidim za nekih 10 ili 20 godina.

 

Zovem se Đana Čović imam 13 godina i idem u 7. razred. Srednja škola je prvi korak ka ostvarenju mojih snova o boljoj budućnosti. Nakon srednje škole planiram upisati neki dobar fakultet koji naravno planiram i uspješno završiti. Poslije fakulteta želim naći neki dobar posao koji ću voljeti raditi. Za sebe smatram da sam komukativna osoba. Jako volim djecu i uživala bih u radu s njima. Voljela bih da mogu biti sama svoja šefica i da imam nešto svoje, neku firmu ili bilo što slično tome. Zanima me i moda i sve vezano uz nju. Što se tiće mog privatnog života, želim imati muža kojeg ću voljeti. Voljela bih imati četvero ili petero djece. Moja obitelj i ja bi živjeli u nekoj velikoj kući sa velikim vrtom. U zadnje vrijeme jako volim cvijeće pa bih zato voljela da ispred kuće imam veliki i lijepi staklenik u kojem bi stajalo svo moje lijepo cvijeće. Tu bi bio i prostor za opuštanje. Neka oaza mira. Mjesto gdje bi uživala sa svojom obitelji. Voljela bih proputovati cijeli svijet. U budućnosti želim ostati u kontaktu sa svim mojim prijateljima. Ali do svega toga mora proći još jako puno vremena. Zato, na treuntak pokušajmo zaboraviti na budućnost i uživati u sadašnjosti. Jer to i prošlost su jedino što sad imamo. 

Sanjajte, jer samo nebo vam je granica.

 
Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Anketa
Koja vam provjera znanja više odgovara?Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola "Tučepi" / Kraj 17, HR-21325 Tučepi / os-tucepi.skole.hr / ured@os-tucepi.skole.hr
preskoči na navigaciju