2021-07-06 18:22:34

Proslava male mature generacije 2020./2021.

Mala matura je završna svečanost učenika osmoga razreda koja se tradicionalno proslavlja već niz godina. Generacija 2020./2021. posebna je po načinu završetka osnovnoškolskoga obrazovanja. Nastava se zbog pandemije korone dijelom odvijala i online, a ova generacija nije mogla ostvariti i nešto što svi željno iščekuju – maturalno putovanje.

Rastanak od osnovne škole i učitelja proslavili su u crkvenoj dvorani uz nazočnost učitelja, roditelja i ostalih članova obitelji.

Započelo se prezentacijom fotografija iz mlađih dana nakon čega su preuzeli svjedodžbe, a neki i nagrade za odličan uspjeh tijekom školovanja.

voditeljii Đana i Marijan

Prigodnim riječima svima se obratio razrednik Ivan Šarić te uputio zahvalu roditeljima, učiteljima i samim učenicima na suradnji, međusobnom uvažavanju i strpljenju.

 

                  razrednik Ivan Šarić                                      ravnatelj Damir Jukić

I ravnatelj Damir Jukić također je svima zahvalio navodeći kako je ova generacija posebna, a to se moglo čuti iz rada učenice Ree Rudelj koja je u sastavku lijepo opisala svoj razred.

 

Perina čita Rein sastav

Kako su u prezentaciji učenici u nekoliko rečenica opisali jedni druge, tako su opisali i učitelje te im uručili prigodne poklone.

Proslava je završila zajedničkim druženjem uz kolače i sokove koje su pripremili i donijeli roditelji.

I ovoj generaciji želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem školovanju.

 


Osnovna škola "Tučepi"