2020-04-20 10:32:00

Noć knjige 2020.

Draga djeco, učitelji i roditelji!

Pozivam vas da 23. travnja 2020. godine - Svjetski dan knjige - proslavite na svoj način tj. na onaj koji vam trenutne okolnosti dopuštaju. 

Upustite se u avanturu čitanja, ne samo na taj dan već i češće tijekom godine, života. Ovo vrijeme je, tako svi govore, kao stvoreno za druženje s knjigom i čitanje. Toliko se govorilo o tome kako se malo čita, osobito na našim prostorima. Dokažimo suprotno i uzmite vremena za sebe, za knjigu koju ste odavno željeli pročitati. Pronađite online stranice na kojima možete pronaći bezbroj besplatnih e-knjiga, knjiga koje vam čitaju poznati i manje poznati književnici, glumci… Toplo vam preporučujem da otvorite link https://nocknjige.hr/programi.php?s_dat=2020-04-23

gdje se u noći 23. travnja možete uključiti u jedan ili više ponuđenih sadržaja. Pronađite nešto za sebe i uživajte u čitanju i slušanju te drugim aktivnostima. Iako su ovo neizvjesna vremena, konačno je zaboravljena knjiga postala ili će postati utočište. Neka vas lijepa knjiga oraspoloži, oplemeni, smiri i obogati.

Živjeli mi!

                  vaša knjižničarka Brigita

 

Video za noć knjige možete pogledati na linku: https://youtu.be/hcLoRJZnyy4 


Osnovna škola "Tučepi"