2017-05-03 17:59:47

Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije, subota, 13. svibnja 2017. g.

Obavijest za sve, a posebno za zainteresirane učenike 7. i 8. razreda i njihove roditelje. Manifestacija "Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije 2017. godine" će se održati u subotu, 13. svibnja 2017. godine od 10:00 do 15:00 sati na prostoru Kazališnog trga – Trga Gaje Bulata, odnosno na platou ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu. Svečano otvaranje predviđeno je s početkom u 11 sati.

O školama i njihovim programima govoriti će učenici i njihovi profesori te biti na raspolaganju davati odgovore na sva pitanja zainteresiranim osnovcima i roditeljima o svemu što ih zanima prije upisa u srednju školu. Za učenike naše škole koji razmišljaju o upisu neke srednje škole izvan Makarske, u području Splita i okolnih mjesta, ovo je najbolja  prilika da se na jednom mjestu prikupe i usporede sve važne informacije na osnovu kojih će učenici donijeti konačnu odluku u koju će se srednju školu upisati.

Ovu manifestaciju organizira Upravni odjel za društvene djelatnosti Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s nadležnim odjelom Ureda državne uprave Splitsko-dalmatinske županije, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Područnim uredom Split, Hrvatskom gospodarskom komorom i  Obrtničkom komorom Splitsko-dalmatinske županije.


Osnovna škola "Tučepi"