2017-04-05 10:20:03

Patricku Mrazu 2. mjesto u Izazovu PRIČA

Na festivalu English All Around – Celebrating Passion for English, a u organizaciji Privatne umjetničke gimnazije u Zagrebu je od 24. do 27. ožujka 2017. godine boravio i tim OŠ Tučepi.

Festival je organiziran u suradnji s Hrvatskim filmskim savezom, Hrvatsko američkim društvom, Oxford University Press-om i Ministarstvom kulture, a osmišljen je nastavljajući kategorije ranijeg natjecanja English in Action s ciljem osnaživanja i promicanja učeničkog sudjelovanja na natjecanju, učenju i druženju na engleskom jeziku. Svoje radove pokazali su učenici 33 osnovne i srednje škole te se natjecali u šest ponuđenih izazova: Film, Glazba, Priča, Drama, Govorenje i Sricanje s temom festivala Sustainable tourism for development. U Izazovu sricanja nastupili su Iva Čović (7.r) i Patrick Mraz (7.r.), u Izazovu filma Mirjana Mravičić (7.r.) i Marea Čović (7.r.), u Izazovu govorenja Antea Čović (6.r.), te u Izazovu priča Patrick Mraz (7.r.)

Mentorica i pratiteljica učenika na natjecanju bila je učiteljica engleskog jezika Mirela Majstrović.

Čestitamo svim našim vrijednim i kreativnim učenicima, a osobito Patricku Mrazu koji je u Izazovu sricanja osvojio 5. mjesto, a u Izazovu priča 2. mjesto. Bravo Patrick!

  

  

              

 


Osnovna škola "Tučepi"