2017-03-06 15:10:00

Tourists in Tučepi

You can now VOTE for your favourite movie on the link: FAVOURITE MOVIE and story on the link FAVOURITE STORY.

Poštovani i dragi učenici, roditelji i učitelji!

Glasovanje za filmove, pjesme i priče službeno je otvoreno do 17.ožujka 2017.

Glasujte za najbolji film klikom na poveznicu: http://www.pug.hr/gimnazija/english-all-around/and-now-vote/filmski-izazov-osnovne-skole/ i najbolju priču klikom na poveznicu: http://www.pug.hr/gimnazija/english-all-around/and-now-vote/izazov-price-osnovne-skole/.

Promičući i nastavljajući ideju natjecanja Engleski u akciji ( a koje je nakon pet godina održavanja organizator odgodio do daljnjega ) a u kojem je OŠ Tučepi sudjelovala tri godine, pri čemu se nekoliko stotina učenika natjecalo, učilo i zabavljalo na engleskom jeziku, ove godine smo se pridružili festivalu English All Around ( Celebrating passion for English ).

Više o natjecanju možete pročitati na: http://www.pug.hr/gimnazija/english-all-around/

Pokrenuli smo svoje samopouzdanje kreativnom uporabom engleskog jezika, te smo se na školskom natjecanju okušali u sljedećim izazovima: Film, Priča, Govor i Sricanje. Pod organizacijom Privatne umjetničke Gimnazije s pravom javnosti u Zagrebu 25. i 26.ožujka 2017. na Festival u Zagreb plasirali su se sljedeći učenici u dolje navedenim kategorijama:

 FILM : Mirjana Mravičić (7.r.) i Marea Čović (7.r.)

 PRIČA: Antea Čović (6.r.) i Patrick Mraz (7.r.)

 SRICANJE: Iva Čović (7.r.) i Matko Komljenović (8.r.)

 GOVOR: Mirta Delić (7.r.) i Antea Čović (6.r.)

Čestitamo vrijednim učenicima te Vas još jednom pozivamo da uživate u kreativnim radovima i izvedbama naših učenika te objavljene kategorije Film i Priča u kojem su sudjelovali i učenici OŠ TUČEPI nagradite Vašim glasom.

Od srca HVALA svima!

-ENGLISH ALL AROUND TIM-


Osnovna škola "Tučepi"